Beste studenten, op zondag 26 juni organiseert Stichting Het Gehandicapte Kind de tweede editie van de Grote Samenspeeldag bij Fort de Batterijen in Nieuwegein.

Spelen is super leuk en het leukste is om dat te kunnen doen met vriendjes uit de buurt maar voor kinderen met een handicap is dit niet vanzelfsprekend en moeten vaak alleen spelen. Op de Grote Samenspeeldag willen wij kinderen met en zonder handicap met elkaar verbinden en inspireren met sportieve, creatieve en avontuurlijke activiteiten om samen te spelen. Zo ontdekken ze op speelse wijze hoe leuk het is om samen te spelen en dat dit niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Om er een onvergetelijke dag van te maken voor kinderen met en zonder handicap zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk zouden vinden om ons te komen helpen tijdens deze dag bijvoorbeeld als ondersteuning bij de activiteiten die wij willen gaan organiseren. Bekijk hier ons promofilmpje: https://www.youtube.com/watch?v=1yZwmn9SwMg

Heb je interesse om ons te komen helpen tijdens deze dag of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Annelotte Hilders via 0644297010 of per mail via ahilders@gehandicaptekind.nl. Je kan je ook direct aanmelden via https://forms.office.com/r/RNJFCuV0Jx.