De Bootcamptraining van Harrie de Jong

Harrie de Jong is docent bij het sportcentrum Olympos en geeft onder meer de Bootcamptraining. Zijn stelling: Fitte mensen presteren beter.

Wie ben je en wat doe je?
“Ik ben Harrie de Jong en ik werk als sportdocent bij sportcentrum Olympos. In de fitness begeleid ik sporters om zijn of haar doel te behalen, op onze klimmuur Kalymnos verzorg ik trainingen om veilig en verantwoord te leren klimmen. Daarnaast geef ik ook diverse groepslessen waaronder deze Bootcamptraining.”

Waar is deze plek?
“Op de Leuvenlaan tegenover het Educatorium heeft de Universiteit op een buitenterrein een mooi Bootcampplein gecreëerd, waar iedereen GRATIS toegang tot heeft.” 

Wat is er bijzonder aan deze plek en aan wat je doet?
“Doordat het op een centraal punt op het Utrecht Science Park ligt, is het makkelijk om tussen je studie of werk door even te gaan trainen, je mindset te veranderen en je lekker te ontspannen. Daarna kun je weer fris en fruitig aan de slag.

“Als mensen gezond en vitaal zijn, zijn ze ook blijer, socialer en toegankelijker en presteren ze beter. Tijdens mijn werk coach en motiveer ik mensen om grenzen te verleggen met als doel mensen vitaler en gezonder te krijgen. Dit zorgt hopelijk uiteindelijk tot een gezonde en sociale samenleving. Als je fit bent, denk je beter!”

Advertentie