Weekendje Berlijn voor 20 euro

DUB&DWARS - Weekendje Berlijn voor 20 euro
DUB&DWARS - Weekendje Berlijn voor 20 euro

Hoeveel avontuur kun je voor je laatste geld krijgen? Bram & Ben proberen met 20 euro een compleet weekend Berlijn te regelen. Inclusief alles. Eten, drinken, vervoer, slaapplek, cultuur en uitgaan.

De goedkoopste manier om naar Berlijn te komen is liften. Vanaf de liftersplek bij het FC Utrecht stadion kom je vrij snel in de goede richting. Als je eenmaal een goede lift hebt kun je vragen of deze je afzet bij een tankstation. Dan kun je vervolgens van tankstation naar tankstation de A1/E30 afgaan helemaal tot Berlijn. Bij de ANWB kun je gratis (voor leden, vraag anders iemand om een ledennummer) autokaarten halen waar de tankstations op vermeld staan. 

In de stad zelf is er enorm veel te doen. Ook voor een klein budget. Vaak is het slim van tevoren al het een ander op te zoeken maar je kunt natuurlijk ook een beetje on-the-go dingen regelen. Zorg in ieder geval dat je je slaapplek al geregeld hebt. Dat kan via Couchsurfing.org. Mensen bieden hun bank daar gratis aan om een paar nachtjes te komen logeren. Zoek op mensen met wie het je ook leuk lijkt om op te trekken, en die je misschien ook nog wel eens bij je thuis wilt ontvangen.

Advertentie