DUBstagram: First Utrecht Canal Pride

Instagram: @ihansz

Hans de Kruijf werkt sinds 1 september 2007 bij de Faculteit Bètawetenschappen op het domein Human Resources als medewerker Rechtspositie & Arbeidsvoorwaarden.

Hans: "Deze foto is natuurlijk genomen tijdens de eerste editie van de Utrechtse Canal Pride. Ik sta zelf niet op de boot, maar ik sta langs de kant (aan de kade onder aan de Twijnstraat). De boot is van Gay Café Kalff aan de Oude Gracht, de eigenaar hiervan is tevens de organisator van deze eerste editie van de Canal Pride.

"Uiteraard was ik van plan om te gaan kijken, ik ben ook een vaste bezoeker van het Midzomergracht festival, maar ik was vooraf wel sceptisch. Ik had verwacht dat het wat amateuristisch zou overkomen, zéker in vergelijking met Amsterdam. Maar ik ben positief verrast.

"Sowieso speelde het mooie weer mee en de sfeer was geweldig. Ik heb alleen maar lachende en feestende mensen gezien. Volgens mij had iedereen het enorm naar z'n zin. Ik ben dan ook verheugd, dat mede op initiatief van de burgemeester, het volgend jaar weer wordt gehouden!"

 

 

 

Advertentie