A meeting in a room with a view

Body: 

Het Academiegebouw is voor docent Haza Rahim de favoriete plek om te vergaderen. Zelfs op een druilerige dag. Maar dan wel in een bijzondere kamer met uitzicht.

Haza Rahim is docent en promovendus bij Psychologie bij de faculteit Sociale Wetenschappen. Ze is betrokken bij verschillende projecten en commissies.

Haza: "Ik werk voornamelijk in De Uithof, maar soms hebben we een vergadering in het Academiegebouw. Dat zijn mijn leukste vergaderingen. Dan loop ik door de straat die naar het gebouw leidt, waar ik een koffie-to-go (want ik ben enigszins verslaafd aan cappuccino’s) haal.

Deze foto vond ik heel mooi en heb ik daarom op Instagram geplaatst. Het Academiegebouw straalt voor mij kennis, affiniteit met de wetenschap en verbinding uit. In deze kamer komt dat goed tot uiting. De foto weerspiegelt het druilerige weer op die dag, de grote ramen en de sfeer die de kamer opriep bij mij. Een sfeer die voelt alsof je stil staat in de tijd. De hectische wereld even op pauze. Pauze met de geur van koffie."

 

 

A post shared by Haza (@haazhrahim) on

 

Facebook Twitter Whatsapp Mail