Drievoudige zelfmoord op complex Cambridgelaan

Drie bewoners van de Cambridgelaan hebben gezamenlijk zelfmoord gepleegd. Het gaat om een tweeling en de vriendin van één van hen.

De politie heeft maandagmiddag de lichamen van het drietal gevonden. De familie had alarm geslagen nadat ze enige tijd geen contact met de bewoners had kunnen krijgen. 

Het Algemeen Dagblad/UN sprak verschillende omwonenden. Die zeggen tegen de krant dat het drietal een teruggetrokken bestaan leidde. De tweelingbroers (beiden 33 jaar), voormalige wiskundestudenten, leden aan een ernstige spierziekte. Door hun ziekte mochten ze van de SSH na hun studie blijven wonen op de Cambridgelaan, ondanks de invoering van het campuscontract.

Het politieonderzoek dat plaatsvond zorgde maandag en dinsdag voor veel vragen op onder meer Twitter. 

Eerst politie en nu postmortale zorg bij de Cambridgelaan, iemand meer informatie? @PolitieUtrecht #dtv

Mon Oct 08 19:33:02 +0000 2012 from Twitter for iPad

Wouter van Dijk

@WBvanDijk

Wouter van Dijk

@PolitieUtrecht Enig idee/info over de politie gisteravond bij de cambridgelaan? Zou graag willen weten wat er met mijn buren is gebeurd!

Tue Oct 09 15:51:16 +0000 2012 from Twitter for Android

Wouter Hinsenveld

@Wouterhehe

Wouter Hinsenveld

Het woonbestuur van de Cambridgelaan is "zeer geschokt", schrijft het in een bericht op de eigen site. "De leegte die Paul, Sander en Marit bij de nabestaanden achterlaten, is niet met woorden te vullen. Wij wensen de familie en vrienden veel kracht toe om dit verlies te verwerken!" Het woonbestuur denkt momenteel na over het organiseren van een bewonersbijeenkomst.

Woonbestuur #Cambridgelaan is geschokt! Wij wensen dan ook de nabestaanden sterkte met het verwerken van dit verlies. http://t.co/6cuxgkGA

Wed Oct 10 08:36:21 +0000 2012 from web

Sander van Lent

@sandervanlent

Sander van Lent

 

Advertentie