DUB zoekt stagiair

DUB is de redactioneel onafhankelijke nieuws- en opiniesite van de Universiteit Utrecht. De redactie brengt elke doordeweekse dag ​nieuws, achtergrondverhalen, opinies en blogs over het hoger onderwijs, het studentenleven en de Universiteit Utrecht.

Functie
Op de redactie is plaats voor een stagiair journalistiek vanaf september 2017. De stagiair werkt minimaal drie tot maximaal vijf dagen per week en wordt begeleid door één van de vaste redacteuren. Er is een stagevergoeding van ongeveer 300 euro per maand voor een vijfdaagse werkweek. De stage duurt drie maanden.

Taken
De stagiair draait volledig mee op de redactie die bestaat uit vier redacteuren, een vormgever en een redactie-assistent. De stagiair denkt mee over de inhoud van DUB en schrijft in eerste instantie verhalen voor de website. DUB biedt de stagiair echter veel vrijheid om bijvoorbeeld ook te fotograferen en video-items te maken.

Interesse?
Ambieer jij een carrière in de journalistiek? Ben jij nieuwsgierig en kritisch? Beschik je over een vlotte pen en vind je hard werken geen probleem? Dan is een stage bij DUB wellicht een goed begin voor die journalistieke carrière. Mail hoofdredacteur Ries Agterberg en vertel hem waarom jij de meest geschikte stagiaire voor DUB bent.

Wil je meer informatie? Bel dan 030 2531640.

Tags: stage

Advertentie