Internationale studenten op zoek naar een kamer. Archieffoto DUB Maarten van den Haak

Een international in huis of niet? Doe mee aan onze enquête

Woon je liever met alleen maar Nederlandse huisgenoten? Of zijn internationale studenten in jouw studentenhuis meer dan welkom? DUB wil graag weten hoe Nederlandse studenten denken over internationale huisgenoten. Geef je voorkeuren aan in onze enquête!

Studentenhuizen zitten niet altijd te wachten op een internationale student als huisgenoot. Engels praten in de keuken? Liever niet. Op Facebookgroepen waarop kamers gepost worden, staat het er regelmatig met koeienletters bij: NO INTERNATIONAL STUDENTS.

Hoeveel studenten wonen liever met alleen Nederlander op kamers? Op dat uit te zoeken vragen we studenten om onderstaande enquête in te vullen. Invullen van de enquête kost maximaal 5 minuten.

Deze enquête is samengesteld door studenten van de minor Datavisualisatie & Infographics van de Hogeschool Utrecht. De enquête kan tot uiterlijk 14 november worden ingevuld. DUB en Trajectum, de onafhankelijke nieuwsmedia van de UU en de HU, zullen daarna publiceren over de resultaten. Antwoorden op deze enquête worden vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden.

.