Ernstig ongeluk op kruising Leuvenlaan en Universiteitsweg

De auto sloeg rechtsaf en kwam in aanraking met de motorijder. De bestuurder van de motorfiets kwam uiteindelijk tegen een paal en en werd door de klap van het voertuig geslingerd. De motor zelf gleed een stuk door en kwam op zijn zijkant op het fietspad terecht. Rond het voertuig lag een aantal losse onderdelen. De auto had schade aan de voorkant.

De ambulance was snel ter plaatse. De motorrijder is meegenomen. Hoe het met het slachtoffer gaat, is niet bekend. Na het ongeluk zette de politie een deel van de weg en het fietspad af. Hierdoor moesten fietsers en wandelaars omrijden of omlopen.

Verschillende medewerkers in het Bestuursgebouw waren getuige van het incident. Er is een mail uitgegaan waarin staat dat er hulp is voor wie dat nodig heeft.

Het is niet de eerste keer dat op dit kruispunt een ongeluk plaatsvindt. Eerder meldde de politie dat het een punt van zorg was.

*Update donderdagavond naar aanleiding van een politiebericht: De motorrijder is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Het betreft een 22-jarige man uit Maartensdijk.*

Tags: verkeer

Advertentie