Foto DUB

Fietsongeluk Universiteitsweg; getuigen gezocht

Body: 

De politie zoekt getuigen van een fietsongeluk woensdagochtend in De Uithof. Een van de twee betrokken fietsers blijkt na medisch onderzoek ernstiger letsel te hebben opgelopen dan in eerste instantie werd gedacht.

Het ongeluk vond rond negen uur plaats bij de kruising tussen de Bolognalaan en de Heidelberglaan. Twee fietsers kwamen met elkaar in botsing, één fietser viel daarbij op de grond. Hij werd met een ambulance naar het UMC Utrecht vervoerd.

Getuigen van het ongeluk die de beide fietsers te hulp schoten, vervolgden na aankomst van de ambulance hun weg naar werk of studie. Hierdoor heeft de politie geen contactgegevens van hen en is er geen volledig beeld van wat zich heeft afgespeeld. In een politiebericht wordt de getuigen opgeroepen zich te melden via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Bij het ongeluk raakte een 64-jarige man in zwart-rode fietskleding op een racefiets ernstig gewond. De andere fietser betrof een Engelssprekende man van rond de 40 jaar met halflang, blond, krullend haar. Hij reed op een normale fiets.

Facebook Twitter Whatsapp Mail