Kamer gezocht? Check in bij Utrecht Centraal

Als je altijd al op station Utrecht Centraal hebt willen wonen, dan is dit je kans! De NS verhuurt hier tijdelijk een volledig gemeubileerde woning. Maar het mooiste komt nog; deze kamer kost je helemaal niets!

De kamer is van 1 december te ‘huur’, tot de stationshal op 7 december officieel geopend wordt. De woning is 40m2 en van alle gemakken voorzien. Het enige wat mist is een wc, hier zal je een stukje voor moeten lopen. Ook deel je het toiletblok met 28 anderen.

Verder heb je toegang tot 210 kluisjes, 3 bars en 60 ov-chipkaartpaaltjes en heb je maar liefst 285.000 huisgenoten. Zij zullen dagelijks langs je deur lopen op weg naar werk, college of lekker een dagje winkelen.

Als huurder betaal je helemaal niets voor de woning en voor kun je mogelijk gratis eten in een van de stationsrestaurants. Maar voor wat, hoort wat en de NS verwacht wel wat van de bewoner. Zo is de NS op zoek naar een huurder die het leuk vindt om alle faciliteiten te testen, te proeven en deze ervaringen de delen via zijn of haar eigen sociale media.

Lijkt het je wat? Aanmelden kan tot 23 november via Kamernet, of stuur een mailtje naar: utrechtcentraal@kamernet.nl

Advertentie