Facebookfoto van het Driftzand Festival aan de Haarrijnseplas

Natte student even vermist tijdens UVSV feest

Het lustrumfestival van gezelligheidsvereniging UVSV aan de Haarrijnseplas liep voor een student niet zo goed af. Hij belandde vrijdagavond 31 mei in het water. Toen hulp arriveerde, bleek hij onvindbaar.

Op vrijdag 31 mei organiseerde de Utrechtse studentenvereniging UVSV in het kader van het 24ste lustrum het Driftzand Festival aan de Haarrijnse Plas. Bij de line-up waren artiesten als Larrykoek, Remy Cooper en de Havenwerkers. Het feest was voor iedereen toegankelijk.

Eén van de gasten hield het deze dag niet droog. Hij kwam op een nog onbekende manier in het water terecht. Een beveiliger hoorde dit en haalde hulp. Toen die aankwam, was de student nergens te bekennen. Twee duikteams gingen op zoek naar de man. Even later vond de politie hem weer terug op het festivalterrein, met natte kleren. De student is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.