Poll: waar haal je het beste ontbijt van Utrecht?

DUB test Het Beste Ontbijt van Utrecht
DUB test Het Beste Ontbijt van Utrecht

Snel spring je op je fiets op weg naar college. Geen tijd meer om thuis nog een kop koffie te drinken en een boterham te smeren. Dat haal je wel bij je favoriete restaurant/afhaal/supermarkt. Even snel een broodje met kaas, een croissant, flesje vers geperste jus en/of koffie.

Zoveel keus, zoveel plekken. Maar wat is nu dé beste plek om de belangrijkste maaltijd van de dag te halen?

DUB wil graag met jullie hulp een ranglijst samenstellen van beste/lekkerste/goedkoopste plekken in Utrecht waar je een ontbijtje kunt halen. Aan de hand daarvan stellen wij een top vijf samen waarvan we de ontbijtjes nader gaan onderzoeken.

In onderstaande poll hebben wij een lijst met plekken/restaurants gezet waar je een ontbijtje kunt meenemen voor onderweg. Plaats een vinkje bij het restaurant (meerdere mag ook) waar je volgens jou het beste ontbijt haalt.

Wij van DUB hebben ons best gedaan om alle restaurants te verzamelen, maar mocht er nou eentje ontbreken, laat het ons dan weten! In de poll kun je een niet genoemde plek toevoegen.

Help ons de plek te vinden waar ze de meest lekkere en bovendien belangrijkste maaltijd van de dag verkopen. Stemmen kan tot maandag 26 september.

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Check hieronder onze promo video. Binnenkort maken we de top 5 bekend!

 

 

Tags: poll

Advertentie