Studievereniging Unitas Pharmaceuticorum wint fotowedstrijd DUB on Tour

Eén van de activiteiten tijdens de DUB on Tour op woensdag in het Koningsbergergebouw was een fotowedstrijd speciaal voor studieverenigingen van de Bèta- en Geofaculteit. De opdracht was een foto in te zenden die een beeld zou geven van de vereniging. De foto’s verschenen op Facebook en wie binnen 24 uur de meeste likes wist te verzamelen kreeg van DUB 100 euro aan cadeaubonnen.

Het animo om mee te doen, was niet groot. Veel verenigingen kozen ervoor geen foto in te zenden vanwege tijdgebrek of het omdat de vereniging de ‘meerwaarde er niet van inzag’. Toch waren er vier verenigingen die een mooie foto instuurden. Studievereniging Sticky zond een foto van hun fameuze Bacoborrel. Studievereniging Storm stuurde een foto van een hiketocht tijdens hun legendarische reis naar de Franse Alpen. Scheikundevereniging Proton en Unitas Pharmaceuticorum hadden speciaal voor de wedstrijd een bijzondere groepsfoto gemaakt.

Het was Unitas Pharmaceuticorum die de meeste leden wist te mobiliseren en met ruim 250 likes de prijs wist te winnen. Zie alle foto’s van de vier studieverenigingen op onze Facebookpagina.

Advertentie