Het bijft toch altijd weer spannend, het starten van het nieuwe seizoen buikdans. Zouden er genoeg meiden komen, en wie? Tot nu toe zijn de lessen altijd doorgegaan met leuke groepen. Maar ja, zekerheden zijn er niet. Het is starten en plannen vol vertrouwen dat als de rails ligt de trein wel zal komen.

En dan starten he. Wat ik veel hoor is: Oh, ik wist niet dat het  zo moeilijk was.... waarop ik steevast zeg: Ja, het is met recht een KUNSTVORM! Na deze initiele shock en een paar weekjes les en de realisatie dat het niet even wat schudden is is een veelgehoord commentaar: Hee, NU LUKT HET WEL!

En daar doe ik het voor! Enthousiaste meiden iets nieuws leren dat verder gaat dan wiebelen. Een kunstvorm die je leven kan verrijken en je fitter en sterker maakt, zowel lichamelijk als geesteljik.

Als je aan een nieuwe uitdaging toe bent ben je dus van harte welkom in de lessen. Je leert de traditionele kunst op een moderne manier. We leren over beweging, muziek, ritmes, choreografie etc.

En voor studenten met 40% korting op de eerste lessen serie bij mij!

Opgaven en vragen via: www.arya.nu zie ook het youtube filmpje voor een trommesolo met zills (vinger cymbaaltjes) http://youtu.be/rHFa9TuJYTA