Gezocht: Coördinator Horeca

SOON is op zoek naar een stel aanpakkers die de tweede editie van De Daktuin Utrecht willen organiseren. Vind jij dat de zaken weleens anders dan anders mogen? Reageer dan!

Het Utrecht Science Park - De Uithof in de volksmond - kan een stuk De Daktuin Utrecht heeft één maand in juni en juli 2013 een hele parkeergarage op zijn kop gezet. Met een community van ongeveer 80 studenten, creatievelingen, bouwers, barmannen&vrouwen en organisatoren is een grijze parkeergarage omgetoverd tot tuin, terras, buitenkantoor en podium. Verschillende innovatieve en duurzame initiatieven vonden plaats. Workshops, yogalessen, silent disco's, hoorcolleges, live muziek of speeddaten voor ondernemers; noem het maar op! Allemaal om studenten, docenten, onderzoekers, medewerkers en ondernemers samen te brengen en te inspireren iets van het gebied te maken. In vier maanden tijd hebben we iets supergaafs neergezet. Dat moet sowieso komend jaar weer. En daar hebben we jou voor nodig!

Wij zoeken:

  • Een toffe peer (m/v) die..
  • er van houdt flink uitgedaagd te worden;
  • bizar goed overzicht kan creëren en communiceren;
  • goed kan samenwerken in een team van 7 mensen;
  • iets unieks wil neerzetten;
  • en niet opgeeft.

Wij bieden:

Een topjaar waarin je...

  • iets geks doet waar letterlijk duizenden mensen blij van worden;
  • je jezelf ontwikkelt op het gebied van leiding geven, organiseren, innoveren, projectmanagement, administratie en begroting;
  • professioneel wordt begeleid vanuit SOON, een raad van advies én professionals uit ons netwerk;
  • een maandelijkse vergoeding van 250,- euro krijgt, met een bonus in de maanden dat De Daktuin plaatsvindt.

Wat doe je dan precies?

De coördinator Horeca is diegene die  het culinaire aanbod op de Daktuin voorbereidt en verantwoordelijk is voor de inrichting en organisatie van de horecateam gedurende De Daktuin 2014.  

Functies coördinator:

  • Stelt een werkbaar plan op betreffende het culinaire aanbod gedurende de Daktuin;
  • inspireert hiermee de bezoeker met een divers menu;
  • en neemt hierin ook de communicatie over, vooraf en gedurende de Daktuin in mee;
  • stelt in samenspraak met het kernteam financiële kaders op en werkt hierbinnen;
  • en regelt aanbod dat hiermee praktisch en financieel past binnen de doelstellingen van de Daktuin;
  • inventariseert welke specifieke mankracht nodig is om aan dit horeca anbod te voldoen met specifieke zoom op het horecateam dat gedurende de Daktuin operatief is;
  • ontwerpt met coördinator Inrichting een praktische en gezellige barindeling;
  • maakt een goede inschatting van de voorzieningen en middelen die nodig zijn,
  • stemt continu af met het gehele team om alle onderdelen op elkaar te laten aansluiten.

En hoe werkt dat dan?

Je start op 1 februari 2014 als Coördinator Horeca, 24u per week. Je werkt samen met 6 andere organisatoren, en een eigen horecateam. In juni en september werk je 40u per week, omdat dan De Daktuin daadwerkelijk plaatsvindt. In juli en augustus ga je lekker op vakantie. In oktober tot en met december rond je af met evaluaties en het zoeken van opvolgers! Na je stage kan je eventueel door bij SOON in verschillende functies.

Ben jij 24 uur p/w beschikbaar vanaf 1 februari?
Reageer dan vóór 19 december (eerder=beter) via loes@discoversoon.nl