Een vechtkunst beoefen je om de kwaliteit van je leven te vergroten. Primair ben je niet bezig met te leren vechten, maar met motorieke en fysieke ontwikkeling. Dat je daarbij weerbaarder wordt, dat is mooi meegenomen. Het is dus geen cursusje zelfverdediging, maar een commitment van jou aan een zeer uitdagende training voor langere tijd.

Allereerst een zeer brede conditie en souplesse training van ca. 1 uur die wordt afgesloten met energie en meditatie oefeningen alvorens met de eigenlijke vechtkunst aan de gang te gaan. Een training bestaat dan ook uit 2 a 2.5 uur. Je moet dus niet vies zijn van een beetje spierpijn en je grenzen verleggen. Fysieke inspanning is geestelijke ontspanning.

Lijkt dat je wat en voel je je aangetrokken tot de Chinese Vecthkunsten, waarbij het genereren van energie en het werken met deze energie een rode draad vormt in de training, waarbij de uiterste inspanning en de totale stilte in je zelf tegenover elkaar staan en juist samen gaan, kom dan eens langs voor een introductie training. Zie voor meer informatie onze weblsite http://chuan-fa.nl