Wil je meepraten over het beleid van de Faculteit Geneeskunde?  

Wil je jouw mening graag laten horen over Onderwijs en Onderzoek binnen het UMC Utrecht?

We zijn op zoek naar geïnteresseerde personeelsleden en studenten voor de Faculteitsraad. 

Studentleden over de Faculteitsraad Geneeskunde:

Niki Lijftogt (student Geneeskunde - CRU '99 Master): "Door in de Faculteitsraad zitting te nemen sta ik als student niet langer aan de zijlijn, maar krijg ik juist de mogelijkheid zelf mee te denken en vooral te doen.”  

Fleur de Mooij (student BMW): "Studenten hebben wel degelijk een stem in de organisatie van onze studie, alleen moet je wel weten waar je je stem moet laten horen." 

In totaal zijn er 16 zetels in de raad voor studenten en personeel, betreffende de studies Geneeskunde (SUMMA en CRU: 10 zetels in totaal), Bachelor BMW &  Masters BMS (4 zetels) en KGW (2 zetels).

Eigen lijst of via studievereniging
Om in de Faculteitsraad te komen moet je op een kandidatenlijst staan. Iedereen die dat wil kan zelf een kandidatenlijst indienen voor de Faculteitsraad Geneeskunde. De formulieren zijn te vinden op de website van het UMC Utrecht: http://www.umcutrecht.nl/subsite/faculteitsraad/Verkiezingen-2011/Kandidatenlijst-studenten/

Bestaande lijsten per studie
De studieverenigingen stellen zelf ook een kandidatenlijst op. Wil je je bij deze lijst(en) aansluiten, neem dan contact op: Voor Geneeskunde (CRU/SUMMA): MSFU SAMS via onderwijs-SAMS@umcutrecht.nl 
Voor BMW/BMS: Mebiose via  mebiose-vicepraeses@umcutrecht.nl
Voor KGW kun je contact op nemen met de Faculteitsraad zelf via FR@umcutrecht.nl
Meer informatie? Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?  Neem contact op met de kiescommissie via het secretariaat van de Faculteitsraad: telefoon 088-7556296, E-mail: FR@umcutrecht.nl of kom langs bij op kamer G 01.246 (tegenover de werkwinkel).

Je kunt je tot uiterlijk 17 maart 2011 kandidaatstellen.

Meer informatie over de Faculteitsraad Geneeskunde: http://www.umcutrecht.nl/subsite/faculteitsraad/De+Faculteitsraad/