Maandag 21 juni was de laatste lezing van het voorjaar van Studium Generale. We hebben een fantastisch programma afgerond, met onder andere de serie Levenskunt, de Herdenkingslezing van Jan Terlouw, het Onderwijsdebat met o.m. Alexander Pechtold en Mariëtte Hamer, en Van Rossems serie Lenin en Stalin. Dat het seizoen afgelopen is, betekent echter niet dat er nu niets meer gebeurt: we zijn volop bezig met het nieuwe programma! Vanaf 1 juli tellen we op ons nieuwsblog af naar het nieuwe seizoen. Dus wil je weten wat je dit najaar te wachten staat, kijk dan regelmatig op ons blog

Bovendien kun je alle lezingen terugzien op onze website. Daar kun je je ook inschrijven om in augustus de brochure per post te krijgen, en de digitale nieuwsbrief maandelijks in je mailbox ontvangen. Ook kun je cd's van Home Academy bestellen (audio-opnames van onze en andere lezingen) en een gratis abonnement nemen op de Academische Boekengids.

En kijk ook eens op de Lustrum Scheurkalender. De Universiteit Utrecht telt af tot haar 375e verjaardag op 26 maart 2011. Elke dag staat er een nieuw filmpje, interview of interessante blik op wetenschap en actualiteit.

Hou ons in de gaten. We zien je graag terug in het najaar!