Vanaf november schotelt Hofman Café de nieuwste en leukste acts voor! The Royal Engineers zal op donderdag 14 november het podium komen beklimmen van het gezelligste café aan het Janskerkhof. De heren en dames maken solide, steamin' seventies pop en komen uit Utrecht. Ze gingen onlangs nog alle waddeneilanden af tijdens de Horizontoer, maar staan ditmaal gewoon gratis in hun thuishaven.

De soep wordt nooit zo heet gegeten als zij wordt opgediend. Maar bij The Royal Engineers wel, want deze Utrechtse band zet een kokende sound neer in de Nederlandse popmuziek. Door een rock ’n roll-stempel van Herman Brood & His Wild Romance krijgen de songs zowel een volwassen als springerig karakter, waarin je de analoge jaren '70 van Fleetwood Mac hoort nagalmen.

Met een uitgebreid terras in de warme zomermaanden is het goed vertoeven in Hofman Café, maar ook in de koudere maanden is het gezellige café aan het Janskerkhof de place to be! Vanaf november zullen er elke donderdagavond bandjes het podium komen beklimmen. Pelvic Fins opent het wekelijkse muziekpodium in Hofman Café op donderdag 7 november. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Bird On The Wire, Yori Swart en The Secret Love Parade in Hofman Café voordat ze doorbraken bij het grote publiek.