Stagelopen of afstuderen saai? Niet aan de andere kant van de wereld! Jaarlijks zoeken honderden Nederlandse studenten het avontuur in het buitenlandAustralië en Nieuw-Zeeland zijn een goede keuze want beide landen zijn Engelstalig en hebben een Westerse cultuur die prima aansluit op ons opleidingsniveau. Daarnaast staan ze bekend als één van de mooiste landen ter wereld. Dat komt goed uit, want je gaat natuurlijk niet alleen voor je stage Down Under!

Wellicht weet je het al: zelfstandig een goede stage- of afstudeerplek vinden is vaak lastig. Daarnaast vergen andere voorbereidingen veel moeite en tijd. Met Stagehuis Down Under ligt een passende plek echter binnen handbereik! Wij brengen je in contact met werkgevers uit jouw vakgebied en assisteren je bij het uitzoeken van visavluchten en verzekeringen. Bovendien kun je via ons voordelig je huisvesting of een officiële taalcursus volgen.

En wil jij voor of na jouw stage reizen in Australië of Nieuw-Zeeland, dan ben jij bij ons ook aan het goede adres.

Doordat ons team Down Under gereisd en gewoond heeft, weten wij wat jij niet mag missen Down Under!

Wil jij meer weten over stages Down Under of wellicht aanwezig zijn op onze informatiedag op 12 oktober in Breda? Stuur dan een e-mail naar info@Stagehuis.nl .

"Live The Dream" en ga met Stagehuis op stage Down Under!!

Cheers,

Team Stagehuis Down Under.

 

Contactgegevens:

Stagehuis Down Under

Nieuwstraat 36

4811 WV Breda

+31 (0)76 8890790

www.Stagehuis.nl / info@Stagehuis.nl