Wie kan jouw leeromgeving beter beoordelen dan jijzelf? Laat nu jouw wensen horen! Vul de enquête in over het tutoraat op de Universiteit Utrecht en maak kans op één van de onderstaande prijzen!

1 x Lunch voor 2 bij Broers Stadscafé t.w.v. €29,90
2 x Cadeaubon van Bol.com  t.w.v. €25,-
3 x Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. €15,-
4 x Nationale Bioscoopbon t.w.v. €10,-

Meedoen is makkelijk: je klikt op de onderstaande link en kunt dan direct beginnen. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten. Kopieer de link eventueel naar de adresbalk van je internetbrowser.

https://survey.fss.uu.nl/index.php/235989/lang-nl-informal

Waarom meedoen?
Jouw mening telt! Vul daarom de enquête in en laat ons weten wat jij van het tutoraat vindt. Door jouw wensen kenbaar te maken, kun jij ervoor zorgen dat jouw leeromgeving verbetert! Hoe meer studenten meedoen, hoe invloedrijker de resultaten.

Stichting Onderwijs Evaluatie Rapport (OER)
Deze enquête is opgesteld door Stichting OER. Stichting OER doet ieder jaar onafhankelijk onderzoek naar de kwaliteit van het onderwijs aan de Universiteit Utrecht, vanuit het perspectief van de student. Op basis van ons onderzoek adviseren wij de universiteit over hoe het onderwijs beter vormgegeven kan worden. Dit jaar doen wij onderzoek naar het tutoraat.

Doel van het onderzoek
Met ons onderzoek willen we inzicht krijgen in de ervaringen van studenten met het tutoraat en hun wensen voor het tutoraat op hun opleiding. Hiermee zullen we aan het einde van dit studiejaar een advies uitbrengen aan de UU. Het advies zal zich niet alleen toespitsen op knelpunten, maar juist ook op de good practices binnen het tutoraat.

Alvast bedankt voor je deelname!

Het 27e bestuur van Stichting OER,

Marc Benjamins - Voorzitter
Michel Franken - Secretaris-penningmeester
Arilinde Mosselman - Onderzoekscoördinator
Wietske Tinga - Onderzoekscoördinator

Like ons op Facebook | info@stichting-oer.nl | www.stichting-oer.nl