Muzikale Finale van geslaagd improseizoen

Theatersportgroep Parnassos sluit dit seizoen op vrijdag 14 mei af met een Muzikale Finale: de acteurs bedenken ter plekke verhalen met geïmproviseerde teksten en ongekende liedjes. Niet oud en vertrouwd, maar nieuw en verrassend zijn de scènes die je nooit eerder zag...

Extra spectaculair in deze voorstelling is de flinke dosis volledig geïmproviseerde muziek. Laat je meenemen in dit avontuur van de pianist en de gouden keeltjes van de acteurs van Parnassos. Misschien ontstaan er wel nieuwe hits...

Voor de laatste keer dit seizoen gaan we de strijd aan tegen een ander theatersportteam uit het land. Altijd al invloed willen uitoefenen op het spel en de acteurs op het podium? Dat kan! Jij als toeschouwer geeft suggesties die in de scène terug te zien zijn. In deze spannende wedstrijd heb jij bovendien een stem in welk team wint, mag je de juryleden met natte sponzen bekogelen en natuurlijk rode rozen gooien naar de spelers die schitteren!

De voorstelling ‘Muzikale finale’ vindt plaats op vrijdag 14 mei in de theaterzaal van Cultuurcentrum Parnassos (Kruisstraat 201, Utrecht) en begint om 20.30 uur. Prijs: 4 euro (studenten) / 6 euro. Kaarten? Kijk op www.theatersportgroepparnassos.nl.

Muzikale finale is de laatste voorstelling van dit seizoen. Hou de website in de gaten voor de start van een nieuw, wervelend theatersportseizoen!