Win een duurzame lunch voor twee tijdens Flavours of the Future

Vanaf maandag 28 mei wordt er in het aanbod in de kantine van het Educatorium dagelijks een dierlijk ingrediënt vervangen door een plantaardig alternatief. Daardoor zijn de maaltijden aan het einde van de week veganistisch; niet alleen vrij van vlees, maar ook van andere dierlijke producten zoals melk en eieren. Flavours of the Future is een initiatief van Sodexo en de Green Office en duurt tot en met 1 juni in de kantine van het Educatorium

Duurzaam eten: hoe dan?
De Green Office wil laten zien dat elke kleine keus in je dieet ook echt impact heeft. In de kantine van het Educatorium kun je deze week terecht met je vragen en krijg je de kans om verschillende smaken te ontdekken. Er staan activiteiten en proeverijen op het programma. Ook worden allerlei interessante feiten gedeeld.

Winnen
DUB mag tijdens Flavours of the Future twee keer een geheel verzorgde duurzame lunch weggeven voor twee personen. Wat je hiervoor moet doen: de winnaar kan de lunchbon verzilveren van 28 mei tot en met 1 juni in de kantine van het Educatorium in De Uithof. De chefs van Sodexo horen graag terug wat je er van vond. We vragen de winnaars daarom om ons na de lunch te laten weten welke producten je geproefd hebt en wat je daarvan vond. Mail om kans te maken op een lunch voor twee personen vóór 25 mei je naam en telefoonnummer naar: DUBprijsvraag@uu.nl. Winnaars krijgen op 25 mei persoonlijk bericht. 

Advertentie