Win een soa-zelftest

Body: 

De aanvragen voor soa-tests zijn bij de anonieme soa-poli in Utrecht dermate opgelopen, dat je nu twee weken moet wachten voor je terecht kunt. Een zelftest zou een oplossing kunnen zijn. DUB mag er tien weggeven.

Read in English

Je zou misschien verwachten dat de vraag naar soa-tests zou afnemen in de huidige 1,5 meter samenleving. Maar dat is niet het geval. Het blijkt storm te lopen bij de soa-poli van de GGD in Utrecht, waardoor je gemiddeld twee weken moet wachten voor je terecht kunt.  

Je kunt natuurlijk naar de huisarts of online een zelftest bestellen. Zo verkoopt het online bedrijf Testalize.me soa-testen waarmee je anoniem kan testen op Chlamydia en Gonorroe, de meest voorkomende soa’s. Het bedrijf stuurt je een testpakketje toe, jij volgt de gebruiksaanwijzing en stuurt vervolgens het pakketje met een lichaamsmonster terug. De uitslag kan je anoniem online opvragen. 

Winnen
DUB mag 10 zelftests weggeven. Je stuurt ons een mail (waar we uiteraard discreet mee omgaan, en na de win-actie direct zullen verwijderen). Winnaars krijgen een code waarmee ze zelf anoniem de gewenste test kunnen bestellen. Mail om kans te maken op een gratis test vóór 30 oktober je mailadres naar: dubprijsvraag@uu.nl

 

Facebook Twitter Whatsapp Mail