Win goed gevulde picknicktas bij Bevrijdingsfestival!

Op 5 mei vindt het Bevrijdingsfestival weer plaats in Park Transwijk.  DUB mag twee rijk gevulde Bevrijdingspicknicktassen weggeven die werken als speciale toegangskaart voor 2 personen, waarbij je naar binnen mag zonder in de rij te hoeven wachten. 

Het Bevrijdingsfestival viert de vrijheid met een goed bezette line-up: van Kensington - ambassadeur van de vrijheid - en Go Back to the Zoo tot het Utrechtse muzikantencollectief Knalland, dat het festival zal openen met speciaal voor de gelegenheid gecomponeerde vrijheidsnummers. 

Naast het muzikale programma kun je de Bevrijdingsdans leren in de interactieve Vrijheid Sowieshow, kun je de vrijheidsstatements van studenten van het ROC Midden Nederland bekijken en wordt er met alle veertien Bevrijdingsfestivals in 't land tegelijk stilgestaan bij de vrijheid. Het volledige programma vind je op de website van het Bevrijdingsfestival.

Op het festivalterrein vind je ook een geheel vernieuwde foodcatering, waar je terecht kunt voor een snelle hap of een uitgebreide maaltijd. Of laat je verrassen door een gesprek bij Aan Tafel Met, waar verschillende Utrechtse organisaties zich presenteren.

De Bevrijdingspicknicktas die DUB namens het Bevrijdingsfestival mag weggeven zit vol met allerlei leuks en lekkers. Je krijgt gegarandeerde toegang voor twee personen en komt snel binnen via de speciale Picknickentree. Zo sta je niet in de rij en weet je altijd zeker dat je op 5 mei binnenkomt. De tas is van stevig materiaal gemaakt en uit te vouwen tot picknickkleed.

DUB mag twee picknicktassen weggeven. Om kans te maken mail je vóór 30 april je gegevens naar dubprijsvraag@uu.nl onder vermelding van "Bevrijdingsfestival". Deze winactie is inmiddels afgelopen! Niet gewonnen? De picknicktas is ook te bestellen via de website

Advertentie