Win het boek: Seks op z’n Duits

Body: 

In het boek Seks op z’n Duits bespreekt UU'er Linda Duits het seksleven van de gemiddelde jonge vrouw. Tinderseks, fetishes, porno, en allerlei soorten verkeringen passeren de revue. DUB mag twee exemplaren weggeven van hét boek over seks en relaties in het studentenleven en de wereld daarbuiten.

Seks op z’n Duits is een feest der herkenning voor de student anno nu. Het boek bevat een selectie van de columns die Linda Duits schreef voor studentenblad Folia. De verhalen in het boek gaan over seks en relaties tijdens de studentenperiode maar ook daarbuiten en zijn geschreven vanuit eigen ervaringen gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek. Een herkenbaar en leerzaam boek voor studenten en singles, maar ook ook voor mensen die student-af en gesettled zijn.

Sociaalwetenschapper Linda Duits is docent aan de Universiteit Utrecht en gespecialiseerd in populaire cultuur. In april 2017 bracht ze haar eerste boek Dolle mythes. Een frisse factcheck van feminisme toen en nu uit. Duits schrijft voor het studentenblad Folia en publiceert daarnaast regelmatig in diverse media, waaronder de Volkskrant en het NRC Handelsblad. Als expert op het gebied van jongeren en seksualiteit wordt Duits ook regelmatig gevraagd om haar expertise te delen in de media. 

Winnen
Deze maand heeft Amsterdam University Press het boek Seks op z’n Duits van Linda Duits uitgebracht. DUB mag twee exemplaren van het boek weggeven. Mail om kans te maken op een van deze exemplaren vóór 25 juni je naam en adres naar dubprijsvraag@uu.nl.

 

Facebook Twitter Whatsapp Mail