Win het boekje: Nog groener - duurzaam door je studententijd

Body: 

Hoe maak je jouw studententijd nóg groener? Dat kan met de humoristische tips uit het boekje Nog groener! Duurzaam door je studententijd van schrijver en literatuurwetenschapper Roos van Rijswijk. DUB mag drie exemplaren weggeven!

In het boekje staan talloze praktische tips die je, verpakt met humor, helpen om duurzamer door jouw (studenten)leven te gaan.

Bruikbare tips voor de groene student 
Het boek bevat bekende trucjes maar ook minder voor de hand liggende tips. Weet jij bijvoorbeeld wat het groenste studentencomplex van Utrecht is? Dat het plasticje om de komkommer soms juist duurzaam is en wat er gebeurt als je consistent minder water bij de aardappels doet voor het koken? Roos van Rijswijk laat met behulp van handige tips, columns en interviews zien wat kan helpen om duurzamer te leven. Tenslotte begint een groenere wereld bij jezelf. En hoe kan het ook anders, dit 'groene' boekje is gedrukt op ongebleekt papier

Winnen
DUB mag drie exemplaren weggeven van het boekje: Nog groener! Duurzaam door je studententijd. Mail om kans te maken op één van de boekjes vóór 1 mei je naam, telefoonnummer en adres naar: dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. 

 

Facebook Twitter Whatsapp Mail