Win het fotoboek: 'Heel Utrecht loopt uit!'

Lustrum 1906 Foto: Het Utrechts Archief

Studenten, alumni en inwoners van de stad: heel Utrecht keek én liep uit tijdens een lustrumviering van de universiteit. Vandaag de dag wordt de vijfjaarviering van de UU lang niet meer zo uitbundig gevierd. Met de tentoonstelling Heel Utrecht loopt uit! die vanaf vandaag, 17 juni, te zien is in Het Utrechts Archief, kunnen alle Utrechters zien hoe een lustrumviering tussen 1901 en 1961 was. Van de foto's uit de expositie is ook het gelijknamige fotoboek Heel Utrecht loopt uit! gemaakt, waarin de topstukken voorzien zijn van een beschrijving met hedendaagse achtergrond.

Lustrumquiz
Vanwege de verjaardag van de Universiteit Utrecht heeft DUB een lustrumquiz gemaakt die gebaseerd is op de expositie en het fotoboek Heel Utrecht loopt uit!. Wie meedoet aan de lustrumquiz maakt kans op een ingelijste historische foto van Utrecht die gekozen mag worden uit de collectie van Het Utrechts Archief.

Winnen
DUB mag van het boek Heel Utrecht loopt Uit! drie exemplaren weggeven! Wil jij in het bezit komen van zo'n prachtig fotoboek? Stuur dan uiterlijk 1 augustus een mail met je naam en telefoonnummer naar: DUBprijsvraag@uu.nl en laat ons weten waarom jij het boek wilt winnen. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

 

Advertentie