Win kaarten voor ‘Me, myself(ie) and I' in Stadsschouwburg!

Body: 

Tijdens Internationale Vrouwendag zijn er in Stadsschouwburg Utrecht diverse activiteiten te beleven. Met onder andere talkshowgasten, workshops en zang- en dansoptredens. DUB mag kaarten weggeven voor talkshowprogramma 'Me, My self(ie) and I'.

De inloop is vanaf 13.00 uur met workshops, stands en activiteiten in restaurant Zindering, de Logia en de Hekmanfoyer. Vanaf 15.00 uur start het talkshow programma Me, myself(ie) and I. Thema's als zichtbaarheid, kwetsbaarheid zelfwaardering en feminine energy worden door diverse talkshowgasten onder de loep genomen. Te gast zijn Dainahara Polonia, de oprichtster van het online platform Explore Utrecht, influencer/model Lauren Lewis, Feminine energy coach Gladys Daniel, Keynote spreker Satcha Maduro en talkshow host Minchenu Maduro. De muzikale performance wordt verzorgd door Tabulae Rasae en de dans door Cheroney Pelupessy 

De middag wordt om 17.00 uur afgesloten in de Escherfoyer met een 'after' waar je kan borrelen met elkaar. Dj Ci Seryne zorgt voor de muzikale omlijsting. Kom alvast in de mood voor de Internationale Vrouwendag, bekijk de dansvideo van Shanity! Meer updates zijn te volgen via instagram van Younity.

Winnen
DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor het talkshow programma Me, myself(ie) and I in de Blauwe Zaal op zondag 8 maart in Stadsschouwburg Utrecht. Mail, om kans te maken op twee kaarten, voor 5 maart je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Facebook Twitter Whatsapp Mail