Win kaarten voor Boys Won't Be Boys in Stadsschouwburg Utrecht

Boys won't be boys is een mix van amateurs en professionals. De diversiteit van deze groep is zo groot dat behalve de grote zaal, ook alle foyers, de loadingdock, het trappenhuis en de gangen worden gebruikt voor performances. Kortom: de hele stadsschouwburg Utrecht wordt op zijn kop gezet. Met een groots slotfeest op het podium georganiseerd door Club NU en Queer in Wonderland.

Dress to impress YOURSELF
De dresscode voor deze spectaculaire avond is ‘dress to impress YOURSELF’! Er is gelegenheid je in de schouwburg om te kleden of je look naar een hoger level te tillen met leuke props en glitter. Wij vinden het belangrijk dat iedereen helemaal zichzelf kan zijn, daarom zetten wij ons ervoor in dat de hele avond een safer space is. Zodat jij ook écht jezelf kan zijn!

afterparty: once-in-a-lifetime clubnacht (na de voorstelling!)
Wat is een gala zonder mogelijkheid om zelf te dansen? Club NU slaat de handen ineen met Boys Won’t Be Boys en Queer in Wonderland om een glitterende afterparty op het toneel te geven! Het wordt een inclusieve, once-in-a-lifetime clubnacht waarbij iedereen in de spotlights kan stappen en deze avond in stijl kan afsluiten. Verwacht discoballen, glittergordijnen, het Queer in Wonderland DJ team en speciale performances. We zorgen ook voor een omkleedruimte, extra glitters voor op je gezicht en meer om die shine te pakken die je verdient. Dus dress to impress YOURSELF en sluit deze speciale avond dansend met ons af!

Winnen
DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling op 18 juni in Stadsschouwburg Utrecht. Mail, om kans te maken op twee kaarten, uiterlijk 14 juni je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Tags: prijsvraag

Advertentie