Win kaarten voor Campus Party

Campus Party, het grootste technologiefestival ter wereld, vindt van 25 tot 29 mei plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. DUB mag voor één team van vier personen toegangskaarten weggeven.

DUB schreef al eerder over de Campus Party, waar de UU zich aan verbonden heeft. 

Vijf dagen lang kunnen liefhebbers van technologie, innovatie, wetenschap, creativiteit en entertainment zich onderdompelen in een wereld vol technologie. Er zijn lezingen, workshops, speciale wedstrijden en nog talloze andere activiteiten. Zo kunnen starters met een goed idee gekoppeld worden aan professionals en zijn er challenges in negen vakgebieden. Wie niets wil missen boekt een campingticket en zet zijn tentje op in de Jaarbeurs om bovenop de actie te zitten.

Tickets zijn prijzig - zelfs met studentenkorting betaal je nog 50 euro - maar daar krijg je wel veel voor terug, aldus Thirza Stam van de UU. "Er zijn in totaal meer dan 90 lezingen op verschillende podia, bijvoorbeeld van Bill Brixton van Microsoft Research en Camille François, expert op het gebied van cyberoorlog. Naast alle toespraken, workshops en wedstrijden kom je ook in contact met anderen die jou verder kunnen helpen. Het is ontzettend handig en nuttig om hier te netwerken.” 

DUB mag een team van vier personen gratis naar de Campus Party sturen. Wil jij kans maken op tickets? Mail dan gauw je gegevens naar DUBprijsvraag@uu.nl. De winnaar krijgt op dinsdag 24 mei bericht en de Campus Party start een dag daarna, dus houd je mailbox in de gaten.

Tags: winactie

Advertentie