Win kaarten voor Central Park festival

Central Park festival staat voor een muzikaal samenkomen in een romantische parksetting. Het draait bij het festival hoofdzakelijk om de muziek, maar ook aan eten, drinken, sfeer en beleving wordt veel aandacht besteed. Het festival wordt georganiseerd op het Recreatiegebied Strijkviertel, in een park aan een grote waterplas met veel natuurlijke bebossing. Het is de bedoeling dat het evenement jaarlijks terugkeert.  

Kensington, Bløf, Di-rect en de Handsome Poets
Vanaf één groot poppodium zullen er rockende concertshows gebracht worden van onder andere Kensington, BløfDi-rect en de Handsome Poets. Daarbij komt de organisatie in de komende weken naar buiten met nog twee aanvullende acts. Organisator Huub van de Vecht: “We zijn bezig met nog een andere band uit Utrecht die momenteel ook veel airplay heeft.” Welke dat precies is, blijft nog even geheim. Daarnaast is er ook veel randvermaak, waaronder een tweede podium met 80’s & 90’s vinyl-Dj’s. 

Winnen
DUB geeft twee kaarten weg voor Central Park Festival op zaterdag 27 mei 2017 op Recreatiegebied Strijkviertel, Strijkviertel 74, Utrecht (De Meern). Mail om kans te maken op twee kaarten vóór 29 maart je naam en telefoonnummer naar: DUBprijsvraag@uu.nl.

Tags: winactie | muziek

Advertentie