Win kaarten voor Check 1-2-3 in EKKO

Check 1-2-3 is naar eigen zeggen de kwaliteitsstempel voor nieuw Nederlands talent. Tijdens elke editie kunnen drie nieuwe Nederlandse acts zichzelf presenteren. "Dikke kans dat deze artiesten binnen een jaar een groeispurt beleven en misschien wel met een headline show weer op het podium van EKKO komen te staan," zoals EKKO het event omschrijft. 

Drie talenten
Dit zijn de drie talenten die je kan verwachten op het podium: 

  • Robin Kester 
    Na in verschillende bands en projecten te hebben gespeeld besloot Robin Kester voor eigen succes te gaan en een soloproject te starten. Haar eerste EP is in de maak en staat vol dromerige harmonieën die van aangename en zeer verrassende aard zijn.
  • Price
    Het Groningse kwartet Price zoekt op alle fronten de grenzen op. De band raast als een wervelwind van garage en kraut over een idyllisch landschap vol psychedelische folk. Dit resulteert in interdimensionale, soms schizofrene nummers waar je nooit zeker bent wat er op je te wachten staat.
  • Gamma
    Gramma is niet alleen het alias van de stad Eindhoven, maar ook de naam van de band die herrees uit de as van Lookapony, eveneens uit de lichtstad afkomstig. In september van dit jaar kwam hun debuut-EP uit op Burger Records, het walhalla voor iedere garagerockliefhebber.

Winnen
DUB geeft 2 x 2 kaarten weg voor Check it 1-2-3 in de EKKO op vrijdag 23 november (aanvang 20.15 uur). Om kans te maken op twee gratis kaarten stuur je uiterlijk 19 november een mail naar dubprijsvraag@uu.nl ovv je naam en telefoonnummer. Winnaar ontvangen persoonlijk bericht.

Tags: winactie

Advertentie