Win kaarten voor Check 1-2-3 in EKKO

Dit keer staan Howrah, Janna Lagerström en Laplander op het programma. Hieronder meer informatie over deze nieuwkomers.

1. De Amsterdamse rockband Howrah bracht vorig haar het debuutalbum Self_Serving Strategies uit. Klik hier om het album, dat vol staat met gitaarmuziek, te beluisteren. 

2. Janna Lagerström maakt Nederlandstalige poëziepop met dromerige liedjes waarin zij haar gedachtegang binnenstebuiten keert. Met verhalen over stad, land, jou, mij en alles tussen wat het is en zou kunnen zijn. Janna debuteerde afgelopen jaar met de single Telefoon, de eerste track van haar aankomende EP Honing die ze opnam met Roy van Rosendaal in Kytopia.

3. De Rotterdamse band Laplander begint pas net aan een carriere in de schijnwerpers, maar stond onlangs wel al bij Le Mini Who? op het podium. De drie singles die tot nu toe zijn uitgebracht (Headroom, Single en Artist) bevatten dromerige gitaren, drumcomputers en rauwe synths. Bekijk hier de muziekvideo Single.

Winnen
DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor Check 1-2-3 op zaterdag 2 februari in EKKO. Mail, om kans te maken op twee kaarten, uiterlijk 31 januari je naam en telfoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl

Tags: prijsvraag | ekko

Advertentie