Win kaarten voor China Light Festival!

Body: 

Deze winter tovert het China Light Festival de Botanische Tuinen om tot een Aziatisch sprookje – en DUB geeft kaarten weg.

 

Deze winter tovert het China Light Festival de Botanische Tuinen om tot een Aziatisch sprookje – en DUB geeft kaarten weg.

 

Van 21 november 2014 tot 4 januari 2015 kun je je in de Botanische Tuinen vergapen aan meer dan twintig verlichte taferelen en zo kennismaken met een Chinese lichtfestival. Het gaat om een eeuwenoude traditie waarbij op de vijftiende dag van de eerste Chinese maand lantaarns en lampionnen worden ontstoken om te bidden voor een goede oogst en om Taiyi, de god van de hemel, gunstig te stemmen.

Bij het China Light Festival wandel je straks langs lichtgevende panda’s, bloemen, planten en tempels, een kleurrijk Pandabos en als hoogtepunt: de gigantische Chinese Draak.

Als student of UU-medewerker kun je gratis de Botanische Tuinen bezoeken, maar voor het China Light festival, dat na sluitingstijd van de Botanische Tuinen plaatsvindt, zijn kaarten nodig. DUB geeft 2x2 vrijkaarten weg, in te zetten op een dag naar keuze (m.u.v. 21 november). Om kans te maken, mail je je gegevens voor 21 november naar DUBprijsvraag@uu.nl o.v.v. “China Light”. Winnaars krijgen op 21 november bericht. 

Facebook Twitter Whatsapp Mail