Win kaarten voor: CJP Serveert x Nederlands Film Festival

Van 20 tot en met 29 september vindt in Utrecht weer het Nederlands Film Festival plaats en is ons stadje voor tien dagen de filmhoofdstad van Nederland. Op 23 september is CJP Serveert x NFF. Wat je daar zoal kan verwachten? Uiteraard een collectie topfilms, ontmoetingen met filmmakers én een afsluitende borrel. Hier kan je de films nog even nabespreken onder het genot van een drankje of je kan je gewoon volproppen met bitterballen.

Op het programma
Van God Los de Serie: Tot de dood ons scheidt 
- Teledoc Campus: Shame/Fame
Unwanted (T'Padashtun) 
- KORT: How to Have a Romantic Date
Etgar Keret: Based on a True Story

Zie voor meer informatie ook het Facebook-event.  

Winnen
Het event vindt plaats op 23 september van 10.30 tot 17.30 uur in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. Ben jij niet ouder dan 30 jaar en wil jij kans maken op twee kaarten? Mail dan voor 19 september je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Je wint dan twee toegangskaarten van 25 euro. Winnaars krijgen op 20 september persoonlijk bericht.

Niet gewonnen? Voor deze ultieme filmmarathon hoef je niet krom te liggen, CJP’ers betalen 19 euro en niet-CJP’ers 25 euro. Dit  jaar heeft CJP een combi-deal; voor 29 euro scoor je een kaartje én een CJP-pas (ter waarde van 42,50 euro). Meer informatie vind je hier.

Advertentie