Win kaarten voor dansvoorstelling Inside Out

Body: 

De dansvoorstelling Inside Out is na drie jaar opnieuw te zien in de Stadsschouwburg Utrecht. DUB mag kaarten weggeven voor de vernieuwde voorstelling op 15 februari 2018. 

Voor de tweede keer (eerste keer in 2015) komt Inside Out naar de Stadsschouwburg Utrecht. Choreografe Conny Janssen ziet het opnieuw uitbrengen van de dansvoorstelling als een kans om het repertoire verder te ontwikkelen. De hernieuwde versie is dan ook geen herhaling of terugblik, maar het resultaat van een nieuw creatieproces met andere dansers en ruimte voor nieuwe keuzes. Singer-songwriter iET en gitarist en multi-instrumentalist Budy Mokoginta schreven met cellist Jonas Pap en toetsenist Pieter de Graaf de nieuwe composities.

Winnen

Wil jij samen met een introducé naar de voorstelling op donderdag 15 februari 2018 (aanvang 20.00 uur) in de Stadsschouwburg Utrecht? Stuur dan uiterlijk 9 februari een mail met je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. DUB mag 2x2 kaarten weggeven! Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Bekijk hieronder de trailer.

 

Facebook Twitter Whatsapp Mail