Win kaarten voor de Crashtest Ibsen in de Stadsschouwburg

crashtest ibsen

Het is een beetje als bingewatchen in het theater, met een setting die lijkt op de Parade, met zelfs Noorse hapjes. Crashtest Nora, Crashtest Volksvijand en Crashtest Ik Zie Spoken van het Zuidelijk Toneel en Theaterproductiehuis Zeeland zijn op één avond te zien. In iedere aflevering spietsen de personages op een lichte manier, met de nodig humor en in hoog tempo, maatschappelijke kwesties als een portie verse vis aan hun speer.

In iedere aflevering maak je kennis met de moraalridder, de non-conformist, de voorzichtige, de revolterende, het zwarte schaap en het buitenbeentje. Verwacht een theaterervaring vol plotwendingen, drama en messcherpe dialogen. En tussen de afleveringen door doe je jezelf tegoed aan Noorse snacks of maak je een praatje met de acteurs terwijl zij zich opmaken voor de volgende aflevering.

Winnen
DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling op maandag 6 november in de  Stadsschouwburg Utrecht. Mail, om kans te maken op twee kaarten, uiterlijk donderdag 2 november je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. 

 

Tags: prijsvraag

Advertentie