Win kaarten voor De Grote Europashow in Stadsschouwburg Utrecht

Stadsschouwburg Utrecht

Er staat dit jaar veel op het spel. Boeren demonstreren tegen strengere milieueisen, activisten strijden voor radicaal klimaatbeleid en er is nog steeds geen structurele oplossing voor het migratievraagstuk. En dat terwijl Poetin vecht aan de poorten van Europa en we door de opkomst van AI voor nieuwe uitdagingen komen te staan. Misschien zit jij thuis op de bank met gemixte gevoelens; “wéér verkiezingen?”, “wat dóén ze daar überhaupt in Brussel?” en “ik ken toch geen europarlementariërs".

No worries, we got you
Tijdens De Grote Europashow stomen De Kiesmannen je binnen 1,5 uur helemaal klaar voor het stemhokje aan de hand van politieke analyses, humor en muziek. In 2019 ging slechts 35% van de jongeren stemmen tijdens de Europese Verkiezingen - dus sleep je vrienden mee en laten we er samen voor zorgen dat onze generatie dit jaar wél komt opdagen bij de stembus.

Winnen
DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven. Mail, om kans te maken op twee kaarten, vóór 1 mei je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.


 

Advertentie