Win kaarten voor de Grote WK Show!

Het WK Voetbal komt eraan! Dat wisten wij bij DUB natuurlijk al – doe je al mee met onze WK-poule? – maar zijn wij, de supporters, eigenlijk wel WK-klaar? Dat vraagt De Grote WK Show zich af. DUB geeft 2x2 kaarten weg voor de voorstelling in de Stadsschouwburg op 10 juni 2014.

‘Truus van Gaal' gaat op tournee langs de theaters om heel Nederland WK-klaar te krijgen, want Truus is overtuigd! Haar man gaat het maken en wij, de supporters, moeten hem en het team onvoorwaardelijk steunen. Als wij er vertrouwen in hebben, zal Oranje zegevieren. Speciaal voor deze tournee neemt 'Truus' diverse gasten mee die haar helpen om er een feest van te maken.

Neem je Oranje-klompen mee, trek je gekste Oranje-shirt aan, haal de slingers tevoorschijn en vier het feest met Truus en haar gasten mee. 

De Grote WK Show wordt gespeeld door De Selectie. Deze groep talentvolle theatermakers zet in aanloop naar het WK een show neer met cabaret, comedy, muziek en een heuse WK Quiz. 

Wil jij erbij zijn op 10 juni als De Selectie hun Grote WK Show speelt in de Stadsschouwburg? Mail vóór 9 juni je gegevens naar prijsvraag@dub.uu.nl en vermeld daarbij De Grote WK Show. Deelnemers aan onze WK Poule maken extra kans natuurlijk! Winnaars krijgen op 9 juni bericht.

Advertentie