Win kaarten voor de Luisterbar #3 in Stadsschouwburg Utrecht

Stadsschouwburg Utrecht

Vaak luisteren we zonder te horen, we denken al te weten hoe iets klinkt en verliezen onze interesse. Wanneer we echter met aandacht luisteren lijkt er vaak veel meer te zijn dan in eerste instantie verwacht. Milan van Keulen gaat in De Luisterbar in gesprek met muzikale talenten van Utrechtse bodem. Ze nemen je mee in hun muzikale wereld. Wat fascineert hen? Wat heeft hen beïnvloed? Wat maakt die ene plaat zo bijzonder? Je hoeft niks te begrijpen, niks te zien, niks te zoeken. Het enige wat je hoeft te doen is gewoon lekker luisteren, met een open mind.

Makers en spelers
Milan van Keulen is onderdeel van het Utrechts DJ collectief Kardi Paseyan samen met Joost van Vlimmeren. Waar Joost zich voornamelijk richt op het produceren van muziek is Milan altijd op zoek naar muziek met verhalen.

Winnen
DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de Luisterbar #3 op maandag 11 december in Stadsschouwburg Utrecht. Mail, om kans te maken op twee kaarten, uiterlijk 8 december je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Advertentie