Win kaarten voor de Luisterbar in Stadsschouwburg Utrecht

stadsschouburgutrecht.jpg

DJ Kardi Paseyan gaat in De Luisterbar in gesprek met muzikale talenten van Utrechtse bodem. Ze nemen je mee in hun muzikale wereld met verhalen en contexten. Wat fascineert hen? Wat heeft hen beïnvloed? Wat maakt die ene plaat zo bijzonder? Je hoeft niks te begrijpen, niks te zien, niks te zoeken. Het enige wat je hoeft te doen is gewoon lekker luisteren, met een open mind. Speciale gast in deze editie: Wes.

Wes
Als DJ heeft hij affiniteit met muziek van over de hele wereld, zowel uit het verleden als het heden. Met een grote interesse in geschiedenis is hij altijd op zoek naar de verhalen achter de muziek die hij speelt. Een betere gast voor De Luisterbar kon ik mij niet wensen. Variërend van Braziliaanse gangsterrap tot Kaapverdische funaná tot Chicago house. Daarnaast is Wes als Utrechter druk bezig om de culturele scene van de stad op de kaart te zetten. Hij is niet alleen een van de drijvende krachten achter Utrechts nieuwe clubavond Weerd. Ook is Wes onderdeel van de Stranded FM-crew; beheert het archief van het radiostation en presenteert zijn eigen tweemaandelijkse show Mitureba. Een show waarin hij een eclectische mix van muziek uitstalt die hem inspireert. 

muziek met verhalen
Kardi Paseyan is een Utrechts DJ collectief bestaande uit Joost van Vlimmeren en Milan van Keulen. Waar Joost zich voornamelijk richt op het produceren van muziek is Milan altijd op zoek naar muziek met verhalen. De Luisterbar wordt gepresenteerd door Milan van Keulen.

Winnen
DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de Luisterbar op maandag 19 december in Stadsschouwburg Utrecht. Mail, om kans te maken op twee kaarten, uiterlijk 15 december je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

 

Advertentie