Win kaarten voor de Nacht van de Wetenschap

Body: 

De Nacht van de Wetenschap wordt dit keer op 6 oktober tegelijkertijd in Utrecht en Den Haag georganiseerd, en zal door middel van een livestream met elkaar verbonden zijn. Op beide plekken een avond vol lezingen, muziek en drankjes. DUB geeft kaarten weg voor de Utrecht-editie inclusief welkomstdrankjes!

Kun je geluid filmen, wat doet muziek met je brein en welke rol speelt muziek in de gezondheidszorg? Dit zijn vragen die aan bod zullen komen tijdens De Nacht van de Wetenschap. Het evenement wordt georganiseerd door de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO), ZonMw en de Nationale Wetenschapsagenda.

Een leuk feitje aan dit evenement is dat er een livestream zal zijn tijdens de avond, zodat je de sfeer van beide locaties kunt beleven. De Nacht van de Wetenschap gaat door tot in de late (danwel vroege) uurtjes. Daarnaast zijn de presentaties er in verschillende vormen en zal er tussen de verschillende programmaonderdelen door ook een creatieve act komen. Wat dit is blijft een verrassing.

Programma Utrecht-editie

21.30     Ontvangst
22.00     Welkom door nachtvoorzitter Eva Cleven
22.10     Anja Volk Ritme en algoritme: patronen in muziek herkennen
22.30     Hannes Datta Verandert de samenleving door online streaming?
22.40     Pauwke Berkers Genderongelijkheid in de popmuziek
23.00     Muzikale dieren
23.05     Pauze
23.35     Intermezzo
23.45     Iris Sommer Waarnemen en hallucineren
00.05     Iedere generatie zijn eigen muziek
00.15     Rosalie Kühlmann Muziek als Medicijn
00.45     Afsluiting door nachtvoorzitter Eva Cleven
01.00     Drinks
02.00     Einde

Winnen
De Nacht van de wetenschap vindt plaats op 6 oktober 2017 in de Centrale Bibliotheek Utrecht, Oudegracht 167, 3511 AL in Utrecht. DUB mag 3x2 kaartjes inclusief een welkomstdrankjes weggeven. Mail om kans te maken op twee kaarten plus drankjes vóór 1 oktober je naam, adres en e-mailadres naar DUBprijsvraag@uu.nl.

Facebook Twitter Whatsapp Mail