Win kaarten voor de Nederlandse Filmnacht in Filmtheater 't Hoogt

Body: 

Op 26 mei organiseert Filmtheater 't Hoogt de Nederlandse Filmnacht. Een nacht vol met bier, eten, muziek, dans, kunstprojecten en film. DUB geeft twee kaarten weg!

De deuren gaan om 20 uur open en zullen pas ver na middernacht weer sluiten. Vanaf 21 uur zal de avond ingeluid worden met de exclusieve voorpremière van Broers, een film van Bram Schouw, die deze primeur zelf zal inleiden*. Na de film is er een talkshow met verschillende mensen uit de Nederlandse filmwereld. Het programma bestaat verder uit verschillende kunstprojecten, virtual reality, bandjes, een interactieve Before I Die- muur, spoken word (geïnspireerd op de film Broers) én een silent disco waar twee dj's tegen elkaar draaien. 

Over de film Broers
De broers Lukas en Alexander zijn haast tegenpolen van elkaar, maar hun intense band overheerst. De wat verlegen Lukas kijkt op tegen zijn oudere, levenslustige broer en volgt hem overal. Ook als Alexander plotseling naar Frankrijk vertrekt, besluit Lukas met hem mee te gaan. Op hun roadtrip richting het zuiden groeien ze steeds meer naar elkaar toe. Tijdens een stop in een Frans dorp worden de verschillen tussen de broers echter op een pijnlijke manier blootgelegd en wordt het duidelijk dat Lukas zijn eigen weg zal moeten kiezen. Een bepalend moment en het begin van zijn zoektocht naar een eigen identiteit.

Winnen
DUB geeft twee kaarten weg voor de Nederlandse Filmnacht in Filmtheater 't Hoogt. Mail om kans te maken op twee kaarten voor 23 mei je naam en telefoonnummer naar: dubprijsvraag@uu.nl

*De voorpremière van Broers wordt om 21.00 uur tegelijk in drie zalen vertoond. In zaal 1 zal een live inleiding zijn van regisseur Bram Schouw

Facebook Twitter Whatsapp Mail