Win kaarten voor de show van Eerie Wanda in EKKO

Eerie Wanda is het geesteskind van songwriter/kunstenares Marina Tadic. De in Bosnië geboren zangeres groeide op in Nederland waar ze een designopleiding volgde en tevens haar eerste stappen in de muziek zette.

Het geluid van de groep doet sterk denken aan de psychedelische rock van de jaren ’60, maar dat is ook niet vreemd met bandleden van Jacco Gardner in de gelederen. Tussen het broeierige oerwoud van weelderige gitaarlijntjes, nevelige synths en eenvoudige ritmes licht Tadic’ stemgeluid sfeervol op en trekt je rechtstreeks mee de diepte in.

Als supportact treedt Lena Hessels op. Zij is een vrolijke persoonlijkheid, maar vrolijke muziek trekt haar niet. Ze noemt jazzdrummer Han Bennink en leden van The Ex haar muzikale familie. En dat is niet eens zo gek: als dochter van The Ex-gitarist Terrie Hessels. Op haar zeventiende maakte ze in sociaal isolement haar eerste EP Billow vol bezwerende pianostukken, zwaarmoedige gitaarnummers, allemaal bijzonder minimaal, experimenteel en poëtisch. 

Als extraatje kun je met de vrijkaarten ook nog naar de Friese Groninger Meindert Talma. Hij presenteert een programma met voetballiedjes. Op droogkomische wijze geeft de zanger een inkijkje in de Nederlandse voetbalgeschiedenis.

Het tijdschema wordt
15:30 Deuren open
16:30 Meindert Talma
19:30 Lena Hessels (support Eerie Wanda)
20:30 Eerie Wanda

Winnen
DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven. Mail om kans te maken op twee kaarten voor 25 januari je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl

Tags: prijsvraag | ekko

Advertentie