Win kaarten voor De zachte kracht in Stadsschouwburg Utrecht

Body: 

Wil jij in een klein gezelschap genieten van de theatervoorstelling De zachte kracht van Simon Heijmans op vrijdag 11 december in Stadsschouwburg Utrecht? Dat kan, want DUB mag twee kaarten weggeven!

Stadsschouwburg Utrecht omschrijft de vertelling van Simon Heijmans als een vrolijk melancholische voorstelling over eenzaamheid en vriendschap. Het gaat over twee mensen die elkaar al eerder hadden kunnen tegen komen maar van wie de levens elkaar net steeds niet raakten. Voordat ze elkaar ontmoeten, hebben ze een leven achter de rug waarin ze allebei eenzaam waren. Hij trok zich terug, kwam het afgelopen jaar niet buiten en leefde eigenlijk alleen online. Zij nam de vlucht naar voren, vertrok met grote dromen naar Amerika maar is zonder dromen teruggekeerd. Vanaf vandaag is echter alles weer mogelijk.

Podcast
Simon Heijmans maakte in de aanloop naar de voorstelling een podcast over eenzaamheid onder jongvolwassenen als onderzoek voor zijn vertelling. Je kan de podcast hier beluisteren.

Winnen
DUB mag twee kaarten weggeven voor de voorstelling op 11 december in Stadsschouwburg Utrecht. Mail, om kans te maken op twee kaarten, voor 9 december je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen uiterlijk 10 december persoonlijk bericht.

Facebook Twitter Whatsapp Mail