Win kaarten voor deBeschaving!

Body: 

Op 5 juli strijkt festival deBeschaving weer neer in de Botanische Tuinen. DUB geeft 2x2 kaarten weg.

Op 5 juli strijkt festival deBeschaving weer neer in de Botanische Tuinen. DUB geeft 2x2 kaarten weg.

deBeschaving is een intiem ontdekkingsfestival in de Botanische Tuinen van Utrecht. De verrassende mix van livemuziek, wetenschap en creativiteit maakt deBeschaving een festival voor mensen met een open blik. Op welk festival staat anders geneticus Hans Clevers naast comedian Jan Jaap van der Wal? En treden meesterlijke muzikanten als Novastar, Jett Rebel en Blaudzun op, naast nieuwe internationale ontdekkingen als WhoMadeWho, Lucy Rose, The Pharmacy en The Jezabels?

Op deBeschaving geeft een TED-spreker een workshop beatboxen, brengt topatlete Olga Commandeur de bezoekers in festivalconditie en biedt muzikant Anne Soldaat een wetenschappelijk kijkje in zijn muzikale keuken. Bezoekers krijgen bij de Plastap een koud biertje in ruil voor hun eigen plas en worden in Cirque de la Science uitgedaagd om verder te kijken dan ze gewend zijn en om zelf op onderzoek uit te gaan. Als partners van deBeschaving verzorgen de Universiteit Utrecht en het Universitair Medisch Centrum Utrecht het wetenschapsprogramma. Je kunt aanschuiven bij inspirerende talks van Utrechtse onderzoekers als duurzaamheidsexpert dr. Floor van der Hilst (UU), wateronderzoeker prof. Marc Bierkens (UU) en puberdeskundige dr. Loes Keijsers (UU).

 

Met een programma vol muziek, wetenschap, theater, comedy en specials, omringd door drijvende sprookjes, wandelende dagboeken, springende kangoeroes en andere creatieve geesten ontpopt deBeschaving zich op zaterdag 5 juli tot een écht Festival Universalis.

DUB mag 2x2 kaarten weggeven voor deBeschaving. Wil jij kans maken? Mail dan vóór 25 juni je gegevens naar DUBprijsvraag@uu.nl

Facebook Twitter Whatsapp Mail