Win kaarten voor deBeschaving!

Body: 

Festival deBeschaving strijkt op zaterdag 27 juni neer in de Botanische Tuinen. DUB geeft 2x2 kaarten weg!

Festival deBeschaving strijkt op zaterdag 27 juni neer in de Botanische Tuinen. DUB geeft 2x2 kaarten weg!

deBeschaving is een intiem ontdekkingsfestival vol live muziek, kunst, cultuur en kennis. Nieuw talent krijgt de kans, maar ook gevestigde namen zijn te horen. 

Op de Serious Talent stage staan acts die op het punt staan bij het grote publiek door te breken, zoals eerder het geval was bij groepen als Kensington (2011) en Alt-J (2012). Dit jaar maak je er kennis met Dazzled Sticks, een samenwerking tussen rapper Sticks (Great Minds, Opgezwolle) en Tjeerd Bomhof (Voicst, Dazzled Kid).

Op de andere podia spelen bekende acts in verschillende muzikale genres, zoals  Typhoon, All The Luck In The World, Sea Change, Rondé, Afterpartees en Sue The Night. Ook Kensington staat weer op het programma, nu als publiekstrekker.

Het thema van deBeschaving 2015 sluit aan bij de Utrechtse start van de Tour de France: 'Le Grand Day of Art'. In verschillende etappes meng je jezelf in het ultieme parcours, in het unieke festivalgevoel van deBeschaving. 

Ook het wetenschapsprogramma krijgt een Tour de France-tintje: terwijl de crème de la crème van onderzoekend Nederland state of the art science presenteert wordt het uithoudingsvermogen van bezoekers live getest door sportartsen van het UMC Utrecht.

DUB mag 2x2 kaarten weggeven voor deBeschaving. Wil jij kans maken? Mail dan vóór 8 juni je gegevens naar DUBprijsvraag@uu.nl(link sends e-mail)

Facebook Twitter Whatsapp Mail