Win kaarten voor Dorine Wiersma - Gaan we katten in Parnassos

Body: 

Er valt een hoop te katten in het leven en dat laat Dorine Wiersma maar al te graag horen tijdens het Cabaretpodium: Dorine Wiersma - Gaan we katten. DUB geeft 2 x 2 kaarten weg!

Mensen met een vermeende glutenallergie, brutale senioren die denken dat de hele wereld om hen draait, en de vele BN'ers waarvan niemand weet waarom ze BN'er zijn geworden. De voorstelling zit vol met virtuoze gitaarliedjes in muziekstijlen uit alle windrichtingen gecombineerd met vakkundig geschreven teksten in de traditie van Kees Torn, Ivo de Wijs en Drs. P.

Dorine werd bekend met haar, met de Annie M.G.Schmidtprijs bekroonde lied 'Stoute Heleen’. Het NRC Handelsblad plaatste haar vorige cabaretvoorstelling ‘D&A’ in de top 5 van beste cabaretvoorstellingen van het seizoen. De Volkskrant noemde Dorine ‘een van de beste cabaretliedjesschrijvers’ en haar gitaarspel ‘een groot genot’.

Winnen
De voorstelling vindt plaats op 5 april 2019 om 20:30 uur in Parnassos. Wil je kans maken op twee kaarten? Mail dan voor 1 april je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Facebook Twitter Whatsapp Mail